PVC STOLARIJA

Vrata i prozori oslikavaju zivotni stil i status osoba koje zive u tom prostoru. Vecinu vremena provodimo u svojim domovima uz aktivnosti koje zahtevaju razlicite vrste i intenzitet osvetlenja.
Stolarija ( opsirnije ) ima vaznu ulogu u stvaranju ugodne porodicne atmosfere, zato je potrebno da pri Vasem izboru akcenat date kvalitetu i dugotrajnosti. Kvalitet pvc stolarija odredjuje i kvalitet profila tako da i na to treba obratiti paznju.

Pvc stolarija Vam obezbedjuje toplinu, ugodnost i sigurnost. Visoki stepen sigurnosti vasem domu pruzice sigurnosna vrata.  Prilikom odabira i kupovine stolarije obratite paznju na proizvodjace. Koliko Vam se cinilo da su cene priblizne i da su ponude slicne, gresite! Razlike medju njima postoje u kvalitetu.

Alu stolarija kao i stolarija pvc profila morada bude proizvedena po najvisim standardima od najkvalitetnijih materijala jer imaja veliku ulogu u ocuvanju energije potrebne za zagrejavanje prostorija.

Alu stolarija i  pvc stolarija stite Vase domove od nepovoljnih vremenskih uslova kao sto su kisa, vetar, sneg… Dobar su zvucni izolator i ukras su Vaseg doma.

Pravilno postavljena alu i pvc stolarija pruza Vam garanciju za dugogodisnju ispravnost, sigurnost i obezbedjuje potrebnu kolicinu svetlosti. Najprirodniji pad svetlosti je odozgo na dole, pa se u tom smislu u modernoj arhitekturi koriste razlicite vrste staklenih krovova, kosih prozora i atrijuma. Polozaj pvc prozora i sobna vrata odredjuju kolicinu zastupljenosti prirodne svetlosti u prostoriji i naspram toga pravite raspored kucnih elemenata.

Na nasem trzistu prednjaci stolarija priozvodjaca kao sto su Alumil i Gealan.
Submit Blog & RSS Feeds

One thought on “PVC STOLARIJA

  1. Drvenu stolariju je ubilo loše drvo i loš nivo kontrole kvaliteta, tako i PVC i AL proizvodjači trebaju biti pažljivi na ovom današnjem promjenjivom tržištu.
    Svidja mi se text, samo tako nastavite 🙂

Leave a comment